IDT NEO RECYCLED

tehnologia IDT Neo Recycled

Tehnologie bazată pe interacțiunea poliesterului reciclat ionizat
cu particulele de bambus carbonizate și poliamida multifilament,
susținute de plasa Silver Base Layer anti-miros.

tehnologia IDT Neo Recycled
Produs IDT Neo Recycled

IDT NEO RECYCLED

RESPIRABILITATE MAI MARE ȘI NEUTRALIZARE TOTALĂ A MIROSURILOR NEPLĂCUTE

Țesătura iDT evoluează pentru a vă oferi o termoreglare potrivită. Articolele de îmbrăcămintea cu iDT Neo au un factor de protecție UPF 50+.

Respirabilitate îmbunătățită
Structura multifilament elimină rapid transpirația și permite căldurii să rămână în interior atunci când este necesar.

Barieră dublă împotriva mirosurilor
O primă fază de acțiune a firului ionizat cu argint și o a doua a firului ionizat cu bambus carbonizat neutralizează complet mirosul.

Structură inteligentă anti-miros
Bariera anti-miros rapidă și eficientă prin concentrarea mai multor fire de poliester reciclate cu particule ionice de bambus carbonizate acolo unde este cel mai necesar: partea interioară a celor mai transpirate zone ale îmbrăcămintei.

Tehnologia IDT Neo Recycled

TERMOREGLARE TEXTILĂ AVANSATĂ

Firele de poliester reciclat cu particule ionice de bambus carbonizate sunt combinate cu un poliester cu o secțiune transversală cu cinci canale și o suprafață de trei ori mai mare decât poliesterul convențional.

Scopul nostru este de a îmbunătăți capacitatea de termoreglare a țesăturii iDT pentru un echilibru corect al temperaturii corpului sportivului, în beneficiul unei performanțe sportive mai eficiente: performanță mai bună și mai mult timp.

Rezultatul: hainele tale iDT Neo și corpul tău lucrează împreună, satisfăcând cerințele de răcire și control al umidității din fiecare moment.

tehnologia IDT Neo Recycled
IDT NEO
SILVER BASE LAYER
Fibra IDT Neo Recycled
tehnologia IDT Neo Recycled

Firul de poliester reciclat ionizat cu particule de bambus carbonizate este combinat cu un nou poliester cu o secțiune transversală a suprafeței de trei ori mai mare decât poliesterul convențional, multiplicând performanța de absorbție, eliminare și uscare a umidității.

Tehnologia IDT Neo Recycled

Barieră dublă împotriva mirosurilor
Firul de bambus carbonizat ionizat și plasa anti-miros acționează împreună pentru a preveni proliferarea bacteriilor care provoacă miros neplăcut.

Termoreglare potrivită
Transportă mai multă umiditate și se usucă mai repede.

Mai naturală și mai moale la atingere
Țesătura în formă de zig-zag conferă articolului de îmbrăcăminte o mai mare elasticitate și spongiozitate.

CEA MAI BUNĂ ȚESĂTURĂ

STUDII

Studiu IDT Neo Recycled

Testul vitezei de uscare a articolelor de îmbrăcăminte
În comparație cu țesăturile convenționale din poliester sau bumbac, testul* arată că articolele de îmbrăcăminte iDT Neo se usucă complet în 52 de minute.

(*) În acest test, o cantitate standard de țesătură a fost umezită cu o cantitate standard de apă distilată și a fost măsurat timpul de uscare.

Testul vitezei de transport al umidității
În comparație cu țesăturile convenționale din poliester sau bumbac, testul* arată că noul fir iDT Neo transportă apa mai rapid decât orice altă țesătură cunoscută.

(*) O cantitate standard de apă (aproximativ o picătură) este plasată pe țesătură și se măsoară timpul necesar țesăturii pentru a transporta apa.

Studiu IDT Neo Recycled